SkYBASERT REGNSKAP

ET SKYBASERT REGNSKAP ÅPNER FOR NYE MULIGHETER. HA TILGANG TIL REGNSKAPET PÅ ALLE DIGITALE PLATTFORMER OG BRUK MINDRE TID PÅ ADMINISTRASJON.

SKYBASERT REGNSKAP

Regnskapsbransjen er i en enorm utvikling. Stadig flere selskaper og byråer går over til skybaserte regnskapsprogrammer, og vi i Regnskapshuset AS er selvsagt intet unntak.

FORDELENE MED ET SKYBASERT REGNSKAP

Et skybasert regnskap åpner for helt nye muligheter både for deg som kunde og oss som din regnskapsfører. Live rapportering, onlinetilgang på alle plattformer og brukervennlig grensesnitt er bare noen av fordelene med et skybasert regnskapssystem. I tillegg til skybaserte løsninger, tilbyr vi også andre regnskapstjenester. Les mer om alle våre tjenester her.

Stor etterspørsel

Mange etterspør nå regnskapsførere med digitale løsninger som tilbyr mulighet for skybaserte regnskap. Det gjør det enklere å holde oversikt over eget regnskap og frigjør tid som tidligere har blitt brukt på administrasjon.

Med et skybasert regnskap får du:

  • mulighet til å sende ut og motta EHF-faktura
  • en integrert betalingsløsning
  • online tilgang til regnskapsdata
  • automatisk bilagsflyt
  • tilgang på oppdaterte regnskaper
  • et felles system for deg og din regnskapsfører

Vi bruker Tripletex

Regnskapshuset AS bruker Tripletex som leverandør av skybaserte regnskapsløsninger. Disse løsningene kan brukes på alle digitale plattformer uavhengig av om du bruker PC, Mac, nettbrett eller smarttelefon. Systemet er et av de største på markedet og har svært høy brukerscore hos Regnskap Norge. Tripletex' grensesnitt er brukervennlig og enkelt å forstå. Vi garanterer at du som kunde vil oppleve løsningen som tidsbesparende sammenlignet med tradisjonell regnskapsførsel.

Et sømløst system

I Tripletex har både du og din regnskapsfører tilgang til regnskapet. Systemet gjør det mulig for deg å utføre tjenester som tidligere kun ble håndtert av regnskapsfører. Du kan enkelt fakturere, kjøre lønn og rapportere i systemet. Dette skjer selvsagt i samarbeid med din regnskapsfører. Systemet er utviklet for integrasjon med andre systemer, herunder kassasystemer, timeregistreringsprogram, nettbutikker og mye annet.
Er du interessert i å vite mer om Tripletex? Les mer her.

Ta kontakt med oss

Selv om vi i Regnskapshuset AS har valgt å satse på Tripletex, har vi selvsagt også kompetanse på andre store systemer som Visma eAccounting og Fiken. Ta kontakt med oss i skjemaet under for en uforpliktende prat og en demonstrasjon av hva vi kan tilby.