Selskapsetablering

Behøver du hjelp i forbindelse med selskapsetablering? Det oppstår mange spørsmål når man skal etablere et selskap. Eierform, aksjer, statutter og øvrig dokumentasjon må på plass, og det må gjøres mange avveininger underveis for å sikre at selskapet som etableres har gjort de smarteste valgene for å sikre en lukrativ fremtid.

Vår fremgangsmåte i selskapsetableringer

Vi kjenner vår bransje og alle lover og regler som regulerer regnskapsfeltet best, mens du som vurderer å etablere et selskap kjenner din bransje best. Vi tar derfor alltid utgangspunkt i våre klienters premisser for drift når vi bistår i forbindelse med selskapsetableringer. Vi kan allikevel hjelpe til med prognoser og forventet avkastningspotensiale om vi gis gode parametere for slike beregninger, og etter over 20 år som regnskapsførere i Oslo har vi opparbeidet en god kjennskap til de fleste bransjer som bidrar til at vi kan gi gode og gjennomtenkte råd.

Vi kan bistå i hele livsløpet til bedriften

Vi kan bistå med alt fra selskapsetablering til:

  • Lønn, lønnsberegning og utbetaling
  • Skatteinnbetaling, beregning og skatterådgivning
  • Skanne bilag
  • Føre regnskapet samt utføre årsregnskap og sende inn ligningspapirer
  • Budsjettering
  • Økonomisk rådgivning
  • Og mye mer..

Ved å velge oss som bidragsyter i selskapsetablering får du en regnskapsfører som godt kjenner din bedrift, og som med utgangspunktet i god kjennskap senere kan hjelpe med enten deler eller hele økonomifunksjonen i bedriften.

Ta kontakt om du ønsker vår bistand i forbindelse med selskapsetablering.

Ønsker du å starte eget selskap?

Erfaring med oppstart av selskaper fra mange bransjer

Våre regnskapsførere har gjennom mange år hjulpet våre kunder med å starte eget selskap og mange av disse er i dag velfungerende virksomheter med god økonomi. Uansett hvilken bransje du tilhører eller hva du ønsker med ditt selskap, kan våre regnskapsførere gi kompetent rådgivning med dine interesser i fokus.

Skal du starte eget selskap og ønsker en gratis konsultasjonstime er det bare å ta kontakt med oss for en avtale.