Vi hjelper til å utarbeide ligningspapirer

Ligningspapirer er fellesbetegnelsen på selvangivelse med vedlegg (herunder næringsoppgave m.fl.), og dette danner grunnlaget for skattelegging av ditt selskap. Alle regnskapspliktige foretak i Norge må innen 31. mai hvert år sende inn ligningspapirer til skatteetaten.

For å sikre riktig skattesats for ditt selskap for det kommende året er det derfor nødvendig at årsregnskapet først er utført med stor nøyaktighet, da dette danner grunnlaget for godt utfylte ligningspapirer.

Vær trygg på at ligningspapirene medfører riktighet

Ved å velge en autorisert regnskapsfører til å bistå med årsregnskapet og ligningspapirene kan du føle deg trygg på at det hele oppfyller alle lovkrav til punkt og prikke, og at alt også blir korrekt innrapportert. I tillegg er det mange kriker og kroker i regnskapslovgivningen vi kjenner godt til, og vi vil alltid stå på for å sikre at din bedrift betaler det den skal, men at dere også får fradrag der dette er berettiget.

I over 20 år har Regnskapshuset AS hjulpet bedrifter i alle bransjer med årsregnskap og ligningspapirer, og vår erfaring kommer godt med når vi skal få forståelse for din bedrifts særegenheter og unike fremtoning.

Ligningspapirene bare en del av hva vi tilbyr

Vi er et fullskala regnskapsbyrå i Oslo som kan hjelpe bedrifter helt fra idéfasen og ned til solid drift etter mangfoldige år. Vi tilbyr hele spekteret av regnskapstjenester og er også drevne rådgivere innen skatt, avgifter, regnskap og finans.

Ønsker du mer informasjon om årsoppgjør eller noe av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.