Forretningsplan for nye virksomheter

For nye virksomheter kan en god forretningsplan være et meget godt verktøy. Dersom du er i ferd med å starte opp, eller nettopp har startet opp en virksomhet og behøver en forretningsplan kan våre erfarne regnskapsførere hjelpe deg. Vi har erfaring fra mange forskjellige bransjer og i samtale med deg vil vi sammen komme frem til en god forretningsplan.

Det er også vanlig at eventuelle investorer vil kreve å se en forretningsplan før de går inn med ressurser, og mange bruker også en forretningsplan for å rekruttere ansatte eller dersom man ønsker å søke støtte fra det offentlige. Derfor er det også viktig at vi sammen klarer å formulere hva du ønsker med din virksomhet og hvordan du skal få den til å bli suksessfull.

Gjennom årene har vi hjulpet mange kunder med å etablere en forretningsplan. For alle som er i ferd med å starte en ny virksomhet tilbyr vi en gratis konsultasjonstime. Under denne timen kan vi kartlegge dine behov, gi innledende rådgivning og sørge for at din virksomhet kommer godt i gang.

God planlegging med forretningsplan

En gjennomtenkt forretningsplan gir virksomheten et godt grunnlag å starte på. I tillegg til forretningsplan tilbyr vi også andre regnskapstjenester som blant annet regnskapsføring, fakturering, budsjettering, lønnskjøring, rådgivning og årsoppgjør. Vårt mål er å alltid gjøre vår jobb korrekt og levere til tiden.

Har du behov for en forretningsplan er det bare å ta kontakt med våre erfarne revisorer.