Årsoppgjør med ligningspapirer

For bedrifter som ønsker det utfører vi fullstendig årsoppgjør med alle nødvendige ligningspapirer. Vi sender inn årsoppgjør via Altinn. Med en stab av regnskapsførere med lang yrkeserfaring kan du være helt trygg på at vi vil sørge for et korrekt årsoppgjør med den korrekte dokumentasjonen.

Når vi arbeider med årsoppgjør bruker vi programmet Total Årsoppgjør. Dette programmet er brukervennlig, effektivt og sørger for at oppgjøret blir korrekt. Total Årsoppgjør har også nok fleksibilitet til å kunne tilpasse seg spesialtilfeller som dukker opp av og til. Her er det også enkelt å få tilgang til all informasjon som er nødvendig i forhold til årsoppgjør.

I tillegg til årsoppgjør kan vi også tilby de fleste andre regnskapstjenester du vil forvente hos en autorisert regnskapsfører. Vi kan blant annet tilby fakturering, lønnskjøring og dokumentasjon av lønn, veiledning ved oppstart av virksomhet, analyser og generell økonomisk rådgivning. Du finner oss sentralt i Oslo, ikke langt fra Stortinget, og våre dører er alltid åpne for våre kunder.

Årsoppgjør for alle virksomheter

Uansett hva slags virksomhet det gjelder eller hvilken bransje den befinner seg i, kan våre regnskapsførere sørge for et korrekt årsoppgjør og regnskap. Dersom du går med planer om å starte en bedrift ønsker vi å invitere deg til en gratis konsultasjon time. Her kan vi kartlegge behov, gi innledende rådgivning og eventuelt etablererveiledning.

Ønsker du mer informasjon om årsoppgjør eller noe av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.