Regnskapsfører

Regnskapsføring er forenklet sagt å føre oversikt over penger som går inn og ut av en bedrift. En regnskapsfører bistår bedrifter med å føre et regnskap hvor alle posteringer er lagt inn korrekt, slik at regnskapet overholder alle lover og regler oppfylles. I Regnskapshuset AS har vi fire autoriserte regnskapsførere samt seks regnskapsførere klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Over 20 års erfaring som regnskapsførere

Regnskapshuset AS ble stiftet i 1994, og har siden den tid tilbudt sine tjenester som regnskapsfører for bedrifter i og omkring Oslo. Vårt hovedfokus ligger på små og mellomstore bedrifter, men vi har også bistått større bedrifter med regnskapsføring - ofte i forbindelse med fravær av økonomisjefer m.v. av ulike årsaker.

Vårt mål vil alltid være at regnskapet skal medføre riktighet, og at det skal overholde alle gjeldende lover og regler for god regnskapsskikk. Når vi engasjeres for å utføre regnskap er vi også opptatt av å se etter muligheter. Kanskje kan en post avskrives eller gi fradrag på skatten, og etter over 20 år i bransjen har vi også sett muligheter for våre klienter til å kutte i kostnadsposter for å sitte igjen med et større overskudd.

Ikke kun regnskapsføring

Våre regnskapsførere kan i tillegg til regnskapsføring også hjelpe til med andre økonomifunksjoner. Vi søker å være et regnskapshus som kan tilby smart bistand tilknyttet finans, økonomi, skatt, lønn og regnskap gjennom hele bedriftens livsløp og vi setter gjerne sammen en løsning som passer dine behov. Om dette kun skal være regnskap og skanning av bilag, eller om det også er ønskelig at vi hjelper til med avlønning, analyser eller årsregnskap med ligningspapirer.

Ta kontakt med en regnskapsfører hos Regnskapshuset i dag om du vil vite mer om hvorfor vi bør få jobbe for din bedrift.